Godišnji skup HELLS ANGELS – a iz celog sveta u JAGODINI!!!

  • Izvor/foto: Turistička organizacija Jagodine

31/05/2018

[views]

Jagodina je od 29. maja do 5. juna domaćin najvećeg moto događaja u Evropi u ovoj godini.

trong>„Od 29.05. do 05.06. u Jagodini se održava centralna godišnja proslava na evropskom nivou moto kluba Hells Angels. Centralni događaji biće održani 31.05. i 01. i 02.06. i sve se dešava u prostoru Akva parka u Jagodini, koji će biti ograđen za ovu priliku. Važno je istaći da je ovo skup jednog moto kluba, dakle Hells Anglesa i bajkera iz drugih klubova neće biti, a dešavanja su zatvorena za javnost. Biće to najveći moto skup u istoriji Srbije i prvi put se tako nešto dešava na Balkanu. Nama je velika čast što je srpski ogranak Hells Angelsa dobio poverenje svoje sabraće iz celog sveta da organizujemo ovako veliki događaj“ izjavio je član Hells Angels MC Serbia Vlada, koji je inače iz Despotovca i ovlašćen je da daje izjave po pitanju ovog događaja.

„Očekujemo oko 2000 bajkera iz celog sveta. Sve evropske zemlje će imati svoje predstavnike na ovoj manifestaciji i svi kontinenti. Dolaze nam članovi Hells Angelsa iz SAD, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Južne Afrike i prvi puta i članovi Hells Angelsa iz Egipta. Pošto ima raznih priča po gradu i okolini, ja moram da istaknem da su sve te priče o mogućim problemima, koje bi mogli izazvati članovi Hells Angelsa u domenu naučne fantastike. Ovo je 2018. godina i 60-te su davno prošle. Današnji prototip evropskog bajkera je čovek koji je ispunjen u svom životu, u svojoj porodici i poslu i koji je došao do stadijuma da ima dovoljno vremena i sredstava da putuje po svetu i to jednostavno nisu ljudi kojima treba bilo kakva vrsta dokazivanja. Biće to potpuno miran događaj“ , rekao je Vlada.

Svi smeštajni kapaciteti u Jagodini i okolini su rezervisani i plaćeni od strane članova Hells Angelsa iz celog sveta. Nekoliko grupa spavaju u Kragujevcu i Beogradu. Jedan član Hells Angelsa iz Rusije, Ivan imaće venčanje tokom manifestacije u Akva parku u Jagodini, biće tu niz koncerata i evropsko obeležavanje 70 godina postojanja Hells Angelsa.

U Jagodini se u tom periodu očekuje preko 1000 motora uglavnom marke Harley Davidson. Defilea neće biti i sva dešavanja su u prostoru Akva parka, isključivo za članove Hells Angelsa.

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)
VESTI GRADA JAGODINA