Proslava uskršnjih praznika uz susrete folklornih društava Opštine Despotovac i bazar

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor: gradskevesti.com

Despotovac-Drugu godinu za redom Centar za kulturu “Sveti Stefan, despot srpski”, Opština Despotovac i JP “Resavska pećina” organizuju sada već tradicionalne „Uskršnje susrete folklornih društava opštine Despotovac“, koji će biti održani 28. aprila od 19 časova, u Sali Centra za kulturu „Sveti Stefan, despot srpski“ u Despotovcu.

Na ovoj manifestaciji publika će imati priliku da uživa u predstavljanju tradicionalne igre i pesme folklornih društava iz Despotovca, Resavice, Plažana, Sladaje, Medveđe i Stenjevca kao i Gradskog hora Centra za kulturu „SVETI STEFAN , DESPOT SRPSKI“.

Osim ove manifestacije proslava uskršnjih praznika biće upotpunjena i Bazarom koji će biti organizovan od 29. aprila do 03. maja, na Trgu despota Stefana Lazarevića u Despotovcu.

U TOKU SU PRIJAVE ZA IZLAGAČE NA USKRŠNjEM BAZARU
Obaveštavaju se građani da će i ove godine, na Trgu despota Stefana Lazarevića u Despotovcu, od 29.04.2024. godine do 03.05.2024. godine, povodom Uskrsa biti organizovan Bazar.
Za rezervisanje tezgi i sve potrebne informacije, zainteresovani se mogu obratiti organizatoru, JP „Resavska pećina“ Despotovac, na telefon 063/669400. Broj besplatnih tezgi je ograničen te je potrebno da se zainteresovani blagovremeno prijave.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA DESPOTOVAC