Dopisnik volonter

VOLIŠ NOVINARSTVO

-Ukoliko želite da postanete dopisnik (VOLONTER) na portalu  MEDIA PS (www.media-ps.rs) potrebno je da na e-mail: office@media-ps.rs pošaljete vaše podatke (ime, prezime,  mesto ) 

 -Jedan od ciljeva portala  je da mlade ljude željne afirmacije na medijskom polju Srbije afirmiše na taj način što će za početak postati dopisnici VOLONTERI na portalu  MEDIA PS i na taj način ući u svet novinarsta. 

Ono što je bitno, kada pišete tekst ili radite video prilog, uvek sa sobom nosite PRESS legitimaciju našeg portala, koja je javno vidljiva (okačena oko vrata ili zakačena na džep)

Vaši prilozi biće po potrebi “uređeni” od strane uredništva portala.

-Svaka Vaša informacija mora biti strogo proverena sa Vaše strane pri pravljenju tekstova da nebi došlo do zloupotrebe teksta i fotografija  (ukoliko se fotografiše maloletno lice(dete) to uraditi uz obaveznu pismenu saglasnost rodtelja) 

-Uzmite u obzir da je u interesu portala MEDIA PS objavljivanje članaka kako lokalnog tako i globalnog karaktera i široke interesne sfere koji će zanimati naše posetioce iz svih delova kako Srbije  tako i sveta. 

-Takođe vas pozivamo da postanete slobodni novinar (VOLONTER) i pratite sva moguća dešavanja u Vašem mestu a na taj način posetioci portala će biti blagovremeno obavešteni kako u Vašem tako i o Vašem gradu o svemu što se dešava.

Zapamtite, da mnoge vesti imaju praznina i na nama je da ih popunimo. 

-Ukoliko objavljujete članak iz drugih medija naravno uz predhodni dogovor, i našu saglasnot, dužni ste da navedete autora, (izvor informacije) i linkovati (obavezno ) vest sa sa stranice sa koje je vest preuzeta. 

-Sve vaše tekstove ukoliko ste dopisnik (VOLONTER) iz grada šaljte isključivo na e-mail : info@media-ps.rs

– Portal MEDIA PS osnovan je početkom (krajem januara) 2014. godine i ima za cilj da privuče što veći broj posetilaca koji će biti blagovremeno obavešteni o svemu što bi jednom posetiocu portala bilo zanimljivo da pročita ili pogleda.

– Ovaj portal čine mladi ljudi koji žele da  pruže korisne informacije svim posetiocima portala,  saradjujuci sa  svim nacionalnim, regionalnim, lokalnim i   i  medijima na obostranu korist. 

  Informacije na našem portalu su kako autorske, tako i preuzte sa drugih medija sa kojima naš portal saradjuje, naravno uz njihovu saglasnost o prenosenju informacija uz obavezno navodjenje  izvora. 

(društvo, ekonomija  hronikasportVesti grada, kultura, E,BRATE, Mozaik Života , (muzička strana)>>  Note srca, estradni kutak Preporuka za izlazak  itd.)

S POŠTOVANJEM UREDNIŠTVO PORTALA

SPONZOR POSLEDNJEG TEKSTA