VELIKI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA u Sportskoj hali u Svilajncu

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Autor: O. S.

Sa ciljem da predstavi slobodna radna mesta u velikom broju kompanija, firmi i preduzeća koja posluju na teritoriji opštine Svilajnac, Slobodna zona Svilajnac uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje VELIKI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA.

Prethodnih 15 godina Opština Svilajnac privukla je brojne investitore, domaće i strane kompanije koje su se pridružile uspešnim privatnim i javnim preduzećima. Širenje proizvodnih kapaciteta omogućilo je i veliki broj slobodnih radnih mesta u uspešnim svilajnačkim kompanijama koje će na predstojećem Sajmu zapošljavanja predstaviti svoju poslovnu ponudu:
Vossloh-Schwabe Serbia, Regent Lighting, S.H.E. Superior Heating Elements (Ariston), Alfa technics, A 2000 Industrija-Elektronika, HDT D&P, Mašinac NM84, Rade import, Union Drvo, Tip Top Enterijer, Serbial, Food concept, Talija crystal gold, market FILI, poslastičarska radnja Mozart, Centar za socijalni rad „Svilajnac“, KJP „Morava“, JP STC „Svilajnac“…

Svilajnačkoj privredi potreban je veći broj radnika različitih zanimanja i stepena stručnosti (od nekvalifikovanih do visokoobrazovanih), i to sa:

  • visokom stručnom spremom: inženjeri mašinstva, inženjeri elektrotehnike, inženjeri za razvoj proizvoda, inženjeri prerade drveta, građevinski inženjeri, službenici podrške prodaji, službenici nabavke, diplomirani ekonomisti, koordinatori za brigu o kupcima sa znanjem nemačkog/francuskog jezika, IT podrška, menadžeri za upravaljanje informacijama o proizvodu, planeri/dizajneri osvetljenja, kontrolori kvaliteta, tehnolozi, šefovi proizvodnje, tehnička lica za izradu CNC programa, tehnička lica za izradu i dizajniranje proizvoda i raznih drugih zanimanja;
  • srednjom stručnom spremom: tim lideri, operateri i radnici u proizvodnji, elektrotehničari, električari za održavanje proizvodnih pogona, električari, kontrolni tehničari, konstruktori tehničkih crteža, tehničari održavanja mašina, tehničari mehatronike, mehaničari, operateri mašinske obrade rezanjem, bravari, zavarivači, varioci, CNC operateri, planeri, operateri i radnici u magacinu, vodoinstalateri, viljuškaristi, operateri za izradu nameštaja, tapetari, farbari, stolari, krojači, radnici u proizvodnji ALU stolarije, knjigovodstveni radnici, poslastičari, šankeri, konobari, sobarice, prodavaci u supermarkertu, radnici obezbeđenja, biletari, radnici na održavanju bazena i zelenih površina, hraniteljice higijeničarke i druga zanimanja.

Na ovogodišnjem sajmu imaćete priliku da ostvarite direktan kontakt i sa NOVIM POSLODAVCIMA koji u ovoj godini počinju sa radom. Dve nove strane kompanije: Doku-San Automotive (Turska) i Bril (Nemačka) imaju potrebu za preko 70 radnika raznih profesija iz oblasti mašinstva, elektronike i administracije.
Pozivamo Vas da posetite Sajam i upoznate se sa trenutnom ponudom poslova na tržištu rada, uz mogućnost zaposlenja u nekom od uspešnih preduzeća. Na Sajmu zapošljavanja očekuje Vas više od 20 najuspešnijih kompanija i preduzeća koji će ponuditi 300 + slobodnih radnih mesta!
Dobro došli na VELIKI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA koji će se održati u subotu, 20. aprila 2024. godine u Sportskoj hali u Svilajncu, od 10 do 14 časova.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

Izvor:

Pasus1

Pasus2

Pasus 3

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

EKONOMIJA VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC