Uslovi korišćenja

Portal MEDIA PS (www.media-ps.rs) je nezavisno glasilo koje se bavi plasiranjem informacija iz oblasti gradskih vesti, Društva, Ekonomije, Sporta, Kulture, Hronike, Zanimljivosti, neobičnih i zanimljivih priča iz naroda (MOZAIK ŽIVOTA), ali takodje naš portal prati i estradu (ESTRADNI KUTAK) po čemu smo postali prepoznatljivi na estradnoj sceni.

Na našem portalu pored pomenutih oblasti možete naći i dobar recept koje su poslale našoj redakciji vredne domaćice, ali dobar vic koji vas može oraspoložiti i nasmejati…

Portal MEDIA PS (www.media-ps.rs )  sadrži i dokumente, podatke, informacije, kao i veze drugih internet stranica kreiranih od trećih osoba, koje će se, kad god je to moguće, označavati.

Portal  MEDIA PS nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet stranicama i ne odgovara za njihov sadržaj.

Linkovi na druge web stranice

Portal (MEDIA PS) www.media-ps.rs  se sastoji od autorskih sadržaja, kao i od drugih medija sa kojima naš portal saradjuje i uz pismenu saglasnosti tog medija i  ima pravo na prenos  tekstova na naš portal uz navodjenje IZVOR-a, i  postavljanje link ka stranici tog medija.

Sve sadržaje portala  MEDIA PS  koristite na sopstvenu odgovornost. 

Portal MEDIA PS  (www.media-ps.rs ) ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

  • Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz navođenje MEDIA PS ili www.media-ps.rs kao izvora informacija ukoliko je vest sa našeg portala od našeg novinara a ukoliko je vest  na našem portalu preuzeta od nekog drugog portala sa kojim mi imamo saradnju preuzimanje iste vesti je zabranjeno …
  • Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje izvora ili autora slike ukoliko je na našem portalu isto potpisano.