MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

– Portal www.media-ps.rs  (MEDIA PS) osnovan je početkom (krajem januara) 2013 godine i ima za cilj da privuče što veći broj posetilaca koji će biti blagovremeno obavešteni o svemu što bi jednom posetiocu portala bilo zanimljivo da pročita ili pogleda (vesti grada, društvo, ekonomija, sport, kultura itd.) 

Život i Zabava,(Mozaik života, zanimljivosti, vic i recept dana, horoskop, vremenska prognoza)  kao i naći bend za koncert i neku svoju proslavu, saznati najnovije vesti sa estradne scene  -stranica ESTRADNI KUTAK , Preporuka za izlazak , oglasi   itd…

– Jedan od ciljeva portala je da mlade ljude željne afirmacije na medijskom polju Srbije afirmiše na taj način što će za početak postati dopisnici volonteri koji će izveštavati šta se dešava u njihovom gradu, tačnije, da prate sva dešavanja bitna za grad ili mesto u kom žive  i  izveštavati šta je uradjeno ili šta će da se uradi u gradu, tako da i na taj način podstaknu njihov razvoj.

Sada, naš  portal čine mladi ljudi koji žele da  pruže korisne informacije svim posetiocima portala, saradjujući sa mnogim nacionalnim medijima regionalnim i naravno lokalnim medijima na obostranu korist.  

Takodje, da saradjujemo sa velikim brojem medija (portali, televizije i dr. ) u Srbiji i inostranstvu,  mnoge vesti sa našeg portala možete pročitati i na   drugim medijima.

Informacije na našem portalu su, kako autorske, tako i preuzete sa drugih medija sa kojima naš portal saradjuje, naravno uz njihovu saglasnost o prenošenju informacija uz obavezno navodjenje  izvora.

Stoga, naziv našeg portala znaci, MEDIA saradnja sa svim medijima uz obaveznu obostranu saglasnost o prenošenju informacija,  a PS je Pero Srbije