KONCERTOM Saše Matić završena je najveća privredno turistička manifestacija u Srbiji 55. OPLENAČKA BERBA !!!

  • Autor: Dragoslav Spasić

13/10/2018

[views]

Topola- Večeras koncertom Saše Matić i nezapamćenim kolapsom u saobraćaju posetilaca koji su se vraćali kući, završena je najveća privredno turistička manifestacija u Srbiji  55. OPLENAČKA BERBA !!!

Ulice Topole su bile premale da prime sve posetioce koji su došli u Topolu i svaku dosadašnju manifestaciju su posećivali oko 200 000 ljudi ali ova je daleko premašila taj broj a i broj izlagača grožđa i proizvoda od grožđa . 

Miris mlade jagnjetine i prasetine a takođe i roštilja širio se kilometrima oko Topole. Posebna priča je Sabor narodnog stvaralaštva i takmičenje folklornih i pevačkih grupa iz cele Srbije i okoline , oko 2500 učesnika po čemu je Topola jedinstvena u tome.

car wa15-1(720 x 120)
kola16-1 (720 x 120)

Za sve one koji nisu  mogli iz nekog razloga da posete ovu manifestaciju pogledajte delic atmosfere sa koncerta Sase Matića  koju nam je ustupio sa  svoje facebook strane IFM radio iz Topole

Topolu su posetile  zvanice a i takmičari iz cele zemlje a i susednih zemalja . 

Gosti su parkirali svoja vozila na organizovane parkinge ali oni su bili premali, pa su kolone parkiranih vozila bile kilometrima daleko od centra .

To se najbolje videlo uveče kada su posetioci krenuli iz Topole i napravili neviđeni kolaps u saobraćaju . 

https://youtu.be/6z0fzegmHsQ

Video: Dragoslav Spasić- Spale

Ova velika manifestacija je bila besprekorno organizovana i organizatori se zahvaljuju svima koji su posetili Topolu sa željom da se i dogodine ponovo nađete na istom mestu u još većem broju .
Organizatori : Opština Topola , KC Topola, uz podršku mnogobrojnih sponzora .


DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA