VIC DANA-Četiri prijatelja se nakon dugo vremena …!!!

09/09/2018

[views]

Četiri prijatelja se nakon dugo vremena ponovo sretnu na nekom prijemu. Nakon nekoliko pića, jedan ode do WC-a, dok ostala trojica krenu priču o svojim sinovima.

trong>- „Moj sin je moj ponos i dika“, reče prvi.
– „Počeo je raditi za uspješnu kompaniju kao niski činovnik. Studirao je ekonomiju i menadžment, lagano se peo uz ljestvicu, da bi na kraju postao predsjednik kompanije.
Toliko se obogatio da je prije par tjedana kupio najboljem prijatelju novi mercedes za rođendan.“
– „To je sjajno!“, odgovori drugi, „I moj sin je moj najveći ponos. On se zaposlio u aviokompaniji, pa je, usput, položio i za pilota. Kasnije je postao partner u kompaniji, a sada je i većinski vlasnik. Prije dva tjedna je svom najboljem prijatelju kupio avion za rođendan!“
– „Pa to je fenomenalno!“ kaže treći, „I ja sam u životu najponosniji na svog sina. Moj je završio fakultet, i osnovao svoju građevinsku tvrtku.. Prije dva tjedna je i on dao lijep poklon svom najboljem prijatelju – kuću od 300 kvadrata!“Dok su međusobno čestitali na uspjesima svoje djece, vraća se četvrti iz WC-a i zapita zbog čega ovi čestitaju jedan drugom.
Ovi mu objasniše i pitaše ga šta njegov sin radi.
– „Moj sin je gej i zarađuje kao striper u noćnom klubu“, odgovori ovaj.
– „Kakva šteta… Kakva sramota… Kakvo razočarenje…“, rekoše ostali.
– „Nisam ja razočaran ni osramoćen.“, odgovori ovaj, „Moj je i volim ga kakav god da je. A i ne ide mu loše. Prije dva tjedna mu je bio rođendan,i dobio je novi mercedes, avion i ogromnu kuću od trojice svojih momaka.“

PRETHODNA DVA VICA


VIC DANA-Vraća se Mujo kasno noću mrtav...!!!


VIC DANA-Vraća se Mujo kasno noću mrtav…!!!

14/08/2018