Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović obišao je sela Proštinac i Đurinac

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: O.S. /MEDIA PS

Svilajnac- Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović obišao je danas sela Proštinac i Đurinac, gde je na terenu obišao radove koji su u toku u ovim selima i razgovarao sa meštanima o njihovim potrebama i problemima:

Foto: facebook-Opština Svilajnac

U Proštincu se privode kraju radovi na uređenju potoka kod čuvene česme u ovom selu:
„Tamo gde postoje inicijative mesne zajednice opština će uvek pomoći. Kada odete u selo na teren i među meštane uvek saznate nešto novo i na taj način rešavamo i manje i veće probleme. U Proštincu je zamenjena rasveta i na inicijativu meštana pomogli smo uređenje potoka, meštani su se organizovali za okolinu i to će biti jedno lepo i uređeno mesto za okupljanja“ – izjavio je Milanović.

U Đurincu su u toku radovi na izradi rezervoara za vodu, a ovom prilikom predsednik Milanović obišao je i školu, kako bi video šta je potrebno da se uradi na ovom objektu:

„U Đurincu se završava vodosnabdevanje i škola će prva biti priključena na vodovod. Dogovorili smo se i sa novom direktorkom OŠ „Branko Radičević“ Sedlare, koja je donela jednu novu energiju, da uradimo potrebne radove na objektu škole u Đurincu, zamenićemo i rasvetu u selu naredne godine, podržaćemo i inicijativu za sređivanje doma“ – rekao je Milanović i pozvao građane ovom prilikom da izađu na predstojeći referendum o uvođenju samodoprinosa u mesnim zajednicama.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA SVILAJNAC