U ĆUPRIJI ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR “DRAGAN NESTOROVIĆ“

FK MORAVA 1918 iz Ćuprije ovog vikenda, 17. i 18. septembra organizovala je 1. Memorijalni turnir „DRAGAN NESTOROVIĆ“.

U ĆUPRIJI ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR “DRAGAN NESTOROVIĆ“

Foto: FK Morava 1918

Prvog dana turnira, u subotu, vredni fudbaleri nisu se bojali nevremena i kiše, izašli su na teren i pokazali da su jači od prirode. Internacionalni sudija Miloš Milanović je pored svih obaveza došao na turnir i dečacima podelio medalje i pehare.

“Nadamo se da su gosti zadovoljni uslovima i gostoprimstvom. Mi se zahvaljujemo našim prijateljima koji su ispoštovali naš događaj i nadamo se da ćemo se družiti i u budućnosti“, istakao je prvog dana turnira Aleksandar Milenković, član ekipe FK Morava, domaćina i organizatora turnira.

Drugog dana turnira bile su dve takmičarske kategorije, 2012. i 2015. godište. Najveću pažnju publici skrenuli su dečaci koji su došli sa Kosmeta.  Ekipa sa Kosmeta je odnela pobedu i zauzela 1. mesto.

 “Veliko poštovanje za njih i njihove trenere, jedva čekamo da se „revanširamo“ na vašem turniru u maju sledeće godine. Veliko hvala i ostalim ekipama koje su uveličale ovaj događaj. Nadamo se ste uživali sa nama ovog vikenda i da nosite lepe uspomene. Vidimo se sledeće godine na istom mestu u isto vreme”, bile su završne reči na kraju 1. Memorijalnog turnira “Dragan Nestorović”.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SPORT VESTI GRADA VESTI GRADA ĆUPRIJA