Opština Despotovac dobila je prvu asfaltnu vezu sa sa susednom opštinom Petrovac na Mlavi !!!

  • Izvor: Gradskevesti.com

21/12/2020

Despotovac- Opština Despotovac dobila je prvu asfaltnu vezu sa sa susednom opštinom Petrovac na Mlavi. Dana 09.12.2020. godine otpočeli su radovi na asfaltiranju deonice puta Zlatovo-Vezičevo dugoj oko 2 km.


Foto: Gradskevesti.com

Ovaj put građani čekaju veoma dugo, s obzirom da je deonica istog, koja se pruža na teritoriji opštine Despotovac asfaltirana još pre mnogo godina.  Lokalna samouprava opštine Despotovac uložila je, u proteklim godinama, veliki trud kako bi podržala realizaciju ovog izuzetno značajnog projekta.

Predsednik opštine Despotovac Nikola Nikolić i predsednik Skupštine Opštine doktor Zlatko Marjanović izrazili su  veliko zadovoljstvo što se obećanje koje je dato meštanima sela Zlatova konačno ostvaruje.


Takođe, istakli su da je saradnja sa rukovodstvom susedne opštine na veoma zadovoljavajućem nivou, a da će se nakon realizacije ovog vrednog projekta, veze naših građana dodatno učvrstiti.

Pored spajanja asfaltom naše dve opštine, značajni rezultat ogledaće se i u razvoju turizma i da ćemo u budućnosti moći da očekujemo više posetilaca iz Braničevskog okruga, navode iz Lokalne samouprave opštine Despotovac.

VESTI GRADA DESPOTOVAC