Još jedna pobeda OK Karađorđa u Prvoj ligi Srbije !!!

  • Autor: Dragana Marinković

25/10/2020

Sinoć su u četvrtom kolu Prve lige Srbije odbojkaši Karadjordja savladali ekupu VGSK iz Velikog Gradišta, na domaćem terenu, rezultatom 3:1(25:17;25:15;27:29;25:23).


U sredu Voždovi igraju u četvrtfinalu Kupa Srbije sa odbojkašima Partizana.Prva utakmica se igra u Topoli (bez prisustva publike), a revanš je nedelju dana kasnije u Beogradu. Ukoliko obe ekipe ostvare po jednu pobedu odlučuje set količnike.O utakmici sa VGSK i četvrtfinalnoj utakmici sa Partizanom razgovarali smo sa Vukom Medenicom (pozicija u timu primač), koji je, inače, bivši reprezentativac selekcije Crne Gore.  

„Dobro smo počeli utakmicu, poveli 2:0. 

Uz mali pad u igri krajem trećeg seta nismo uspešno realizovali set, ali već u četvrtom dali smo „gas“i ostvarili važnu pobedu i tri boda.

 


Što se tiče četvrtfinalne utakmice sa Partizanom, mogu reći da ukazujem veliko poštovanje za Partizan ali sigurno ne ulazimo u taj meč da samo odradimo, već idemo da se borimo i ako se ukaže šansa da dobijemo meč. 

Imamo dva dana da analiziramo protivnika i da se spremimo taktički za taj meč.

Čestitam svojoj ekipi i stručnom štabu na pobedi.“Sve utakmice ekipe OK Karadjordje možete pratiti na njihovom youtube kanalu.Nama ostaje da se pridružimo čestitkama i poželimo Voždovima puno sreće i dobre igre kako u utakmicama Prve lige tako i u Kupu Srbije.

SPORT