VELIKO HUMANITARNO VEČE ZA NEMANJU MARKOVIĆA IZ RIBARA KOD ŠAPCA

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

MEDIA PS

U kafani „Fontana“ u Šapcu 15. maja okupiće se velika imena naše estradne scene, sa jednim velikim razlogom.

VELIKO HUMANITARNO VEČE ZA NEMANJU MARKOVIĆA IZ RIBARA KOD ŠAPCA

Foto: Nikola Marković-uz pismeno odobrenje

Darko Lazić, Srećko Krečar, Nataša Alimpić, Bojana Barjaktarević, Borko Radivojević, Dejan , Rade Kosmajac, Pedja Vujić i druge poznate ličnosti pozivaju vas na humanitano druženje da se skupi što više novca i pomogne malom NEMANJI MARKOVIĆU iz Ribara kod Šapca.
Nemanjin tata Nikola je rekao za naš portal:
“Nemanji je transplatacija jetre urađena 2022. godine, u Engleskoj, u bolnici Kings College Hospital, ja sam bio donator, a takodje prvog marta 2024. godine imao je i transplataciju koštane srži, koju je takodje dobio od mene kao donatora”.
„Period oporavka Nemanje je prilično dug, tačnije, od prvog oktobra 2022. godine, a do kada će trajati, imamo nagovestaj da će trajati do okobra 2024. godine, nadamo se da će biti tako i molimo se Bogu da bude sve u redu”.

Nikola je takođe dodao: “Lečenje u bolnici platio je RFZO, a troškove smeštaja i hrane plaćamo mi (roditelji) pa zato  mnoge poznate ličnosti organizuju razne vidove pomoći za to, jer mi taj novac za plaćanje boravka u Engleskoj nemamo, kao i većina ljudi u našoj zemlji, zato nam je potreban novac, da bismo mogli da budemo uz Nemanju u njegovom oporavku. Hvala svima koji učestvuju u pomoći koja je neophodna za oporavak našeg Nemanje, i da naš sin uskoro dodje kući zdrav”.

Kako je su svi pomenuti pevači na svom instagram profilu postavili objavu i pozvali da svi uzmu učešće, Pevačica Nataša Alimpić je u jednom delu videa rekla rečenicu koju svi učesnici misle, a to je- DA NEMANJA POBEDI.
Pomenuti pevači su poznati kao veliki humanitarci, a uz lepo druženje 15. maja u kafani „Fontana“ u Šapcu daće svoj doprinos da se ŠTO VIŠE POMOGNE NEMANJI MARKOVIĆU IZ RIBARA KOD ŠAPCA.
NEKA VAŠE MALA POMOĆ NEMANJI BUDE VELIKA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

DRUŠTVO SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA