NOVE pesme NOVI spotovi !!!

14/11/2018

QUADRO BEND, bend koji na svojim nastupima nikoga ne ostavlja ravonodušnim, sada vredno radi na  snimanju nova dva spota koji će se uskoro pojaviti na našoj muzičkoj sceni..

TERAPIJA I KOBRA  su nazivi nove dve pesme za koje se nadaju u bendu da će isto tako biti slušane kao i prethodni singl BITANGA.

CAFE CLUB PLATE ĆUPRIJA

Ovog puta kao i na prethodnim pesmama,  bend radi sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom DJ Djukom, a da sve bude na vrhunskom nivou i za realizaciju ovih spotova zaduzena je već proverena ekipa VIDEAL MEDIA koji je radio i sve njihove prethodne spotove, tako da ne treba sumnjati u kvalitet.

https://youtu.be/EZ5CEeHGHUc

Podsećanja radi, pogledajte poslednji singl BITANGA, pa sami procenite zašto ovaj bend vrtoglavom briznom ide ka vrhu  naše muzičke scene..

I pored već pomenutih pesama i snimanja spotova, QUADRO BAND uporedo odradjuje  ugovorene nastupe,  večeras za sve ljubitelje ovog benda možete ih slušati i videti  u diskoteci Bolero u Bogatiću  a već iduće nedelje putuju u Pulu pa zatim u Arandjelovac, tako da se saga oko njihovih nastupa nastavlja ubrzanim tempom ka vrhu estradno muzičke scene..

A mi ćemo premijerno dobiti slike gde ćemo vam preneti nastup sa snimanja..

ESTRADNI KUTAK