Estradni menadžer Goran Lečić-Leka uskoro otvara Etno selo !!!

  • Autor: Saša Prokić

05/12/2020

Iako je sada sve stalo zbog korona virusa, Gorana Lečića Leku, estradnog menadžera, to nije zaustavilo već je iskoristio ovo vreme da napravi nešto o čemu je ranije maštao, a sada i ostvario


Njegova ranija zamisao je bila da napravi oazu mira u mestu gde je rodjen, i da na neki sačuva od zaborava stare vrednosti, a to je etno selo.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

I uspeo je, Etno selo Vraneša svečano će biti otvoreno 18. 12. 2020. Godine, a kako je Goran napisao na Instagram profilu, Etno selo Vraneša će postati oaza mira, netaknute prirode i ekskluzivnog hedonizma u okruženju veličanstvenog jezera Uvac i blagotvorne, zlatne planine Zlatar.

I verujemo da će tako i biti, da će etno selo Vraneša raditi baš onako kako je Goran zamislio, jer neko ko je njegove energije i njegovih ideja ima zagarantovan uspeh.

Pitali smo Gorana da nam kaže nešto o ideji za Etno selo i da se ovo oko korone nije sada desilo, da li bi i kada uradio.

„Verovatno da se sve ovo nije desilo sa našim poslom, ne bih imao vremena da razmišljam o tome…

Inače to mi je želja odavno da za svoje mesto nešto doprinesem, naravno,  primarno zbog sebe radim ovo sve, ali smatram da će biti i dosta koristi za moje rodno mesto …

Baš u tom selu sam i rodjen gde otvaramo ovaj kompleks, za koji mogu da se pohvalim da je jako kvalitetan i sadržajan.

Imam jako pozitivan stav prema celoj priči i tu su emocije jače“,  rekao je Goran za naš portal.


Kao menadžer, o tome ne treba mnogo pisati, jer najbolji pevači saradjuju sa njim, a sada i kao vlasnika etno sela, možemo samo zamisliti kakve ideje će Goran još sprovesti u delo.

Da biste se više upoznali sa ETNO EKO SELOM VRANEŠA, zapratite na instagamu > klik OVDE.

A kada jednom, a nadamo se uskoro, korona prodje, Etno selo Vraneša će zaista postati oaza mira za sve estradne umetnike a i putnike namernike..

ESTRADNI KUTAK