Najveći tržni centar u Centralnoj Srbiji postaje BIG !!!

  • PR tekst

11/10/2021

Omiljena šoping destinacija u centralnoj Srbiji, popularna Kragujevac Plaza, u subotu, 16. oktobra, zvanično će postati deo mreže BIG centara i dobiće novo ime – BIG FASHION Kragujevac.

Najveći tržni centar u Centralnoj Srbiji postaje BIG

Tim povodom, posetioce najvećeg zatvorenog tržnog centra u ovom delu zemlje očekuju celodnevni popusti, odlična zabava i brojna iznenađenja. Jedno od njih biće i veliki koncert pop zvezde Goce Tržan, od 18 sati, u atrijumu centra. 

„Radujem se novom druženju sa publikom i što ćemo mojim koncertom obeležiti početak novog poglavlja u radu ovog dobro poznatog tržnog centra. Volim nastupe u BIG centrima jer uvek bude odlična atmosfera, a sigurna sam da će tako biti i ovog puta.  Zato vas pozivam da dođete u subotu, 16.10, da zajedno plešemo i pevamo sve one pesme koje najviše volite“ – istakla je Goca Tržan.


Dolazak BIG-a u Kragujevac, osim Gocinih hitova, obeležiće i performans popularne plesne grupe Una Saga Serbica, kao i nastup Mirror Crew performera u kostimima od ogledala. Osim toga, prisutne će zabavljati i DJ, kao i lokalni plesni klubovi. Sve ovo odvijaće se u centralnom atrijumu u periodu od 16 do 20 časova. U istom terminu, na prvom spratu centra biće i posebno kreiran dečiji kutak gde će najmlađi moći da se zabave uz animatore, štulaše, žonglere, maskote Patrolnih šapa, zanimljive kreativne radionice, ali i uz karikaturistu koji će praviti personalizovane karikature, a koje će posetioci dobiti na poklon.

Pored promene imena i brojnih novina koje priprema za posetioce u narednom periodu, BIG FASHION Kragujevac, od 16. oktobra, postaće i pet friendly za sve kućne ljubimce do osam kilograma.

Kragujevac Plaza otvorila je svoja vrata posetiocima 2012. godine. Zahvaljujući kvalitetnom spoju brendova iz oblasti sporta, mode, ali i zbog modernog Cineplexx bioskopa, odličnih restorana i kafića, BIG FASHION Kragujevac biće i ubuduće mesto za zabavu i kupovinu za članove cele porodice.

Osim Kragujevca, u okviru BIG porodice u Srbiji uspešno posluju i sledeći centri: BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo, BIG Zrenjanin, kao i tri centra u Beogradu: BIG FASHION, BIG FASHION Park i BIG Rakovica. U narednom periodu ovoj porodici šoping centara pridružiće se i Kruševac Shopping Park.

EKONOMIJA