Ženski fudbalski klub „Kraljica Marija“ iz Novog Sela obeležava krsnu slavu !!!

  • Autor: MEDIA PS

11/10/2021

Ženski fudbalski klub „Kraljica Marija“ iz Novog Sela obeležava krsnu slavu Sveta velikomučenica Haritina, koja će biti upriličena u sredu 20. oktobra 2021. godine u kompleksu „Vrnjačko vrelo“ Centra u Novom Selu u 13 časova.

Svečanosti će, pored pokrovitelja kluba, članova Kraljevskog doma Karađorđevića, uvaženih sportista i sportskih radnika, prisustvovati predstavnici Opštine Vrnjačka Banja na najvišem nivou, ličnosti iz javnog i kulturnog života naše opštine, privrednici, prijatelji i članovi kluba.

„Naš klub je ostvario najveći uspeh u svom dosadašnjem radu, i jedan od najvećih uspeha klupskog sporta u našoj opštini, plasiravši se u finale Kupa Zapadne Srbije, a našem klubu je od strane saveza FSRZS ukazano poverenje da bude organizator i domaćin finalne utakmice, koja će biti održana istog dana u 15 časova na fudbalskom terenu u Novom Selu“, izjavili su ze naš portal MEDIA PS čelnici kluba povodom ovog svečanog dogadjaja.




Oni pozivaju sve ljude koji vole ovaj klub da dodju i da zajedno podrže ove devojke u borbi za osvajanje prvog velikog trofeja i šansu da se u nacionalnom Kupu takmiče sa najboljim klubovima u zemlji.

Početni udarac izvešće NjKV Princeza Danica Karađorđević, pokroviteljka ovog kluba.

SPORT