Zahvaljujući dobrim ljudima porodici Čolić iz Ljubesela završeni spoljni radovi na kući !!!

  • Autor: Dragana Marinković

26/01/2021

Topola- O porodici Čolić iz Ljubesela kod Topole već smo pisali…Jelena(46) i Aleksandar(48) su brat i sestra koji boluju od teške bolesti morbus neuroni motori(bolest motornog neurona). Aleksandar je potpuno nepokretan, u jako lošem je stanju, retko prođe dan da ne dođe sanitet. 


Jelena još uvek može da sedi ali je vid izgubila.O njima brine njihova majka Ljilja, vremešna starica.

Zahvaljujući ljudima iz udruženja „Čep za hendikep“ dobili su kolica, od nekih drugih ljudi su dobili suplemente, jedno vreme je stizala novčana pomoć.Nakon novogodišnjih i božićnih praznika porodici Čolić su završeni radovi na terasama i krovna konstrukcija.U akciji su učestvovali: Ravnogorski pokret regiona Francuska, Centralna oblast Ravnogorskog pokreta, Kozačka stanica Blagovesti, Stovarište Pavlićević, Autošop i servis Ristić, restoran Ukus i Boža Aleksandrović. Organizator akcije bio je naš sugrađanin Srđan Srećković. 


Ni sneg, ni niska temperatura tog 11. januara nisu sprečili okupljenu ekipu da okonča radove na domu porodice Čolić. Ekipa u sastavu: Beli, Ivan, Milan, student iz Kosovske Mitrovice i šampion kik-boksa, na čelu sa Srđanom Srećković uspeli su da završe spoljne radove na kući.Ponovo smo pričali sa Ljiljom:„Hvala svim ovim dobrim ljudima na pomoći, posebno Srđanu jer je uvek tu za nas Na žalost, niko od nadležnih nam se nije obratio niti ponudio bilo kakvu vrstu pomoći. I dalje smo u teškoj finansijskoj situaciji, nemamo novca za pelene, za lekove, drva za ogrev su nam pri kraju. Mnogo je teško. Svaka pomoć nam je dobro došla.“Svako ko je u mogućnosti novčano da pomogne porodici Čolić može pomoći uplatom na sledeći račun:160-5300100242763-92    Aleksandar Čolić    Banka Intesa 

DRUŠTVO VESTI GRADA TOPOLA