Nastavlja se sa uredjivanjem stadiona „Radnički“ u Ćupriji !!!

  • Autor: Ž. Prokić

14/08/2020

Ćuprija-Pre tri nedelje napisali smo prvi tekst o stadionu Radnički, jer su nam pažnju privukle fotografije koje su gradjani delili po gradskim grupama na fb.


Stadion je bio zarastao u travu, i oni koji su želeli da, možda trče, vežbaju, zaigraju fudbal, nisu se usudjivali da udju na teren, nije se znalo iz kog će žbuna da izmili zmija ili nešto još gore, neki nemarno bačen predmet koji bi slučajno bio nagažen, da iseče hrabrog posetioca…


Danas, tri nedelje kasnije, situacija je mnooogooo bolja, trava je pokošena, tribine očiščene, čak su se u celu priču uključila i ekipa JKP Ravno, i svojim kamionima su izvezli travu koja je bila skupljena na terenu.

Danas popodne, od 17 časova, sredjivanje stadiona Radnički se nastavlja, te svi koji žele da pomognu i doprinose svojim radom mogu da dodju na ovaj stadion.

HVALA SVIMA KOJI SU SE PRIDRUŽILI OVOJ AKCIJI SREDJIVANJA STADIONA RADNIČKI NA SLAVIJI, JER ONI KOJI SU BAR JEDNOM KROČILI NA TEREN ZNAJU KOLIKO JE LJUBAVI U SRCU ZA  OVAJ STADION.

KOLIKO USPOMENA, PADOVA, SMEHA, PA I TUČA, A I BOGAMI, LJUBAVI JE ZAPOČETO NA STADIONU RADNIČKI…ZATO, SVAKO KO ŽELI DA OVAJ STADION IZGLEDA KAO NEKAD, KAO U NAJBOLJIM DANIMA, PA I BOLJE, JE DOBROŠAO DA POMOGNE !!!

DRUŠTVO VESTI GRADA ĆUPRIJA