MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NOVE pesme NOVI spotovi !!!

QUADRO BEND, bend koji na svojim nastupima nikoga ne ostavlja ravonodušnim, sada vredno radi na  snimanju nova dva spota koji će se uskoro pojaviti na našoj muzičkoj sceni..

TERAPIJA I KOBRA  su nazivi nove dve pesme za koje se nadaju u bendu da će isto tako biti slušane kao i prethodni singl BITANGA.

Ovog puta kao i na prethodnim pesmama,  bend radi sa dugogodišnjim prijateljem i kolegom DJ Djukom, a da sve bude na vrhunskom nivou i za realizaciju ovih spotova zaduzena je već proverena ekipa VIDEAL MEDIA koji je radio i sve njihove prethodne spotove, tako da ne treba sumnjati u kvalitet.

Podsećanja radi, pogledajte poslednji singl BITANGA, pa sami procenite zašto ovaj bend vrtoglavom briznom ide ka vrhu  naše muzičke scene..

I pored već pomenutih pesama i snimanja spotova, QUADRO BAND uporedo odradjuje  ugovorene nastupe,  večeras za sve ljubitelje ovog benda možete ih slušati i videti  u diskoteci Bolero u Bogatiću  a već iduće nedelje putuju u Pulu pa zatim u Arandjelovac, tako da se saga oko njihovih nastupa nastavlja ubrzanim tempom ka vrhu estradno muzičke scene..

A mi ćemo premijerno dobiti slike gde ćemo vam preneti nastup sa snimanja..

OSTALE VESTI

MOJITO BEND – BLEDA SENKA>>klik na PLAY