U subotu se u Ćupriji održava deveta manifestacija „MORAVA JE MOJE MORE“!!!

  • Izvor: Ekološki pokret Ćuprija

22/06/2018

[views]

Ćuprija-U subotu se po 9. put u ovom gradu na obali Velike Morave održava manifestacija MORAVA JE MOJE MORE.

trong>Nizom manifestacija ovog letnjeg dana biće i prilika da na različitim radionicama naučite nešto o reciklaži, vežbate motoriku ruku i nižete ideje. Biće zabavno na radionicama od 16 sati.

Zatim, od 17 časova biće održana trka beba i trka u džakovima.

 U izložbi na otvorenom upoznajte životinjski svet priobalja Morave, ptice i vodene životinje. Autori fotografija su Vladan Vugdelija i Dragiša Petrović. Fotografije su snimljene u slivu Velike Morave, Zapadne Morave i u toku Velike Morave u šljunkarama.

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)

U subotu 23 juna će ovaj grad posetiti mali dinosaurusi iz Svilajnca kao i čuveni naučnik Maks sa svojom laboratorijom koji će uz pomoć posetilaca izvesti zanimljive eksperimente na letnjoj pozornici u 18 i 30 sati.

Drugari iz Asocijacije HIRON će pokazati tajne streličarstva i povesti sve u viteške poduhvate, takode od  16 sati.

Pozorišna predstava za decu „PRASEĆA ROKERSKO EKOLOŠKA BAJKA“, autora Miloša Miloševića Šike u izvođenju ćuprijskih glumaca biće izvedena takodje u subotu, 23. juna od 20 sati na letnjoj pozornici u Moravskom parku.

Zato, sutra svi obavezno povedite društvo i pravac u Moravski park da se zabavite i naučite svašta zanimljivo, jer ovo je samo početak letnje sezone i čekaju vas tek mnoge lepe stvari tokom leta u Ćupriji.

VESTI GRADA ĆUPRIJA