U Ćupriji na obali Velike Morave je POČEO 7. MOTO SKUP Moto kluba „IRON BRIDGE“!!!

  • Izvor: media-ps.rs

15/06/2018

[views]

Ćuprija-Danas je u ovom gradu na obali Velike Morave počeo 7. Moto skup MK „IRON BRIDGE“.

Iako je napolju oblačno, neće biti odlaganja Moto skupa, jer nebi trebalo da pada kiša. Još sinoć je pristigao veliki broj gostiju, za koje je obezbedjeno mesto za spavanje u bungalovima pored V. Morave i gradskim restoranima koji imaju sobe za prenoćištem. 

Organizacija Moto skupa je odlična, kao i uvek do sada, a lepa novina je to što će biti više šatora i veći prostor da može da dođe i veći broj ljubitelja ovih čeličnih dvotočkaša.  Biće dosta hrane, pića i naravno dobre muzike i pesme..

FISEK VARVARIN9 (760 x 140)
FISEK VARVARIN8 (760 x 140)
mk iron bridge1n
MK3n
MK4
MK4n
MK5o

Ovaj Moto skup polako počinje da prerasta u tradicionalni skup kome prisustvuje sve veći broj ljubitelja motora i na kome sviraju grupe koje su itekako poznate i priznate. Ove godine sviraće u petak od 20 časova grupa Bluz mašina i Pera Joe, zatim YU GRUPA od 22 časa a posle ponoći nastupiće grupa VESELE 80-te. 

U subotu će biti bajkerski doručak, zatim izlet, pa ručak, nakon čega od 17 časova će biti organizovane Bajkerske igre i onda će biti ono što svi ljubitelji motora jedva čekaju, GRADSKI DEFILE od 19 časova, i sigurno je da će to biti pravi užitak za oči jer će biti puno motorista iz svih krajeva Srbije i sveta sa svojim motorima, sredjenim i doteranim  specijalno za ovu priliku. A nakon toga će svirati Point blank, i onda od 22 časa nastupa Mladen Vojčić Tifa uz čije će pesme moći da se vesele svi koji dodju , a nakon njega, sat posle ponoći nastupiće Najda i Smak Tribute.

I u nedelju je poslednji dan pa će svi gosti posle Bajkerskog doručka moći da se vrate svojim kućama.

Cena ulaza za pešake je 150 dinara! Pozivamo naše sugradjane kao i goste da dodju na nezaboravan provod. DOBRODOŠLI !!!!

VESTI GRADA ĆUPRIJA