ĆUPRIJSKI bazeni uvek pod budnim okom spaslilaca !!!

  • Autor: media-ps.rs

16/08/2018

[views]

Viskoke temperature samo su razog više da posetite bazene i da se rashladite. Naša preporuka su bazeni u Ćupriji koji su svakim danom privlače sve veći broj kupača koji traže rashaldjenje u vodi bazena.

trong>Za svaku pohvalu je spasilačka ekipa koja radi na gradskim bazenima u Ćupriji a jedna situacija nije promakla našem oku..

Naime, u jednom trenutku u velikom (olimpijskom) bazenu bilo dosta kupača mahom starosti preko 20 godina,  ali našu pažnju  privukao je potez  spasioca Miljane Simonović, koja je sve pratila kao i što treba, ali usmerila je pažnju na dvanaestogodišnju devojčicu koja je neosporno dobar plivač a bila je najmladja u bazenu tom trenutku.

TAXI S3 (600 x 155)
doberman 124) (600 x 150)

Da je ne bi uplašila svojom blizinom, Miljana je išla tik pored bazena u neposrednoj blizini devojčice koja je lagano preplivala bazen, kada je stigla do skakaonice, Miljana joj je prišla i pitala je da li može dalje i da li je dobro, na šta je devojčica dala potvrdan odgovor.

Kada je devojčica krenula nazad, spasilac je nijednog trenutka nije ispustala iz vida dok nije preplivala na drugu stranu.

Ovo je samo jedan dobar primer kako treba da spasilac radi na bazenima a  ujedno i dobar primer da škola plivanja na gradskim bazenima u Ćupriji  uči svoje polaznike da budu dobri plivači poput ove devojčice a ko zna možda baš ona bude reprezentativka Srbije i sa ponosom predstavlja kako Srbiju tako i Ćupriju.

VESTI GRADA ĆUPRIJA