Asfaltiran prolaz iza bivše Robne kuće “Merkator” !!!

  • Izvor, foto : TV Pomoravlje

27/09/2020

U okviru plana redovnih aktivnosti na uređenju javnih površina u opštini Ćuprija, na red je došlo asfaltiranje Ulice Svetozara Miletića.

Asfalt koji su stanovnici prolaza iza bivše Robne kuće “Merkator” sa nestrpljenjem i dugo očekivali, izliven je na površini od oko 1 100 kvadratnih metara.

„Radovi u Svetozara Miletića trebalo je da budu završeni mnogo pre, ali smo naišli na brojne tehničke probleme. U ovoj ulici ima mnogo garaža i drugih malih objekata koji se nalaze na različitoj visini, ali i podzemnih instalacija zgrade “22. decembar” od kojih su neke postavljene dosta plitko – kaže Dejan Ristić, direktor JKP “Ravno 2014”.


„Takođe bih istakao da su planirani radovi manjeg obima. Na kraju smo ipak odlučili da proširimo područje na celo dvorište, i asfaltirali čitavu površinu od stambenih zgrada u Karađorđevoj 41 pa sve do parkinga kod “Merkatora”. Pored toga urađeno je nekih stotinak metara atmosferske kanalizacije“, istakao je Ristić.

Građevinske mašine ove nedelje uputiće se ka Slaviji, gde će, prema rečima direktora ćuprijskog komunalnog preduzeća, biti asfaltirana Ulica Damjana Maksića.

VESTI GRADA ĆUPRIJA