,,Uspeh zahteva velika odricanja’’ – svakodnevi napredak FK Sinđelić !!!

  • Autor: Milana Jovanović

15/09/2020

Nebojša Nedeljković, trener mlađih omladinaca FK Sinđelić, takođe i radi u stručnom štabu prvog tima. Trener koji je uspeo da spase ekipu od ispadanja prošle godine, a ove je rame uz rame sa vodećim ekipama.


Rođen je 1992. godine u Čačku i završio je visoku školu strukovnih studija, smer fudbalski trener. Takođe je bio i trener FK Voždovac, a što se tiče igračke karijere, bio je u timu FK Čačak 94.

Razgovarali smo sa Nebojšom o svakodnevnom napretku FK Sinđelić, a na vama je da pročitate intervju i uživate!

1.Kakvi su utisci sa skorašnjih utakmica?

U poslednjim utakmicama smo pokazali ono što sam ja očekivao – napredovali smo u mnogim segmentima igre, kako u taktičkim, tako i u tehničkim, a tako i u fizičkom smislu.

2.Kako je fudbalski klub Sinđelić napredovao u poslednjih par godina?

Za ovih 6 meseci se vidi evidentan napredak i fudbalski i organizaciono. Svake selekcije su na neki način dosta bolje nego što su bile u prethodnom periodu. I ako je kratak period, Sinđelić je mnogo napredovao.


3.Kako Vam se sviđa uloga trenera mlađih omladinaca?

Ja sam sada trener mlađih omladinaca. Negde nezvanična liga, i to vidim kao spremanje za sledeću godinu – tako ću znati od koga šta da očekujem i da negde neke stvari poboljšamo. Da sve uradimo da bismo bili spremni da od sledeće godine od prvog kola omladisnke lige Srbije. 

4.Da li Vas u skorijem periodu očekuje utakmica koja će biti veliki izazov za fudbalere?

Za mene lično, utakmica koja je ostavila poseban utisak je utakmica protiv FK Voždovac – Ekipa koja od početka sezone nema poraz. Odigrali smo nerešeno, uz šanse i prilike za pobedu, koje nismo iskoristili, ali sam jako zadovoljan kako mi je ekipa odigrala.

5.Kako vidite fudbalski klub Sinđelić za par godina?

FK Sinđelić u svakom segmentu stvarno napreduje – u najavi su da budu na vrhu beogradskog fudbala.

6.Šta biste poručili mladim fudbalerima koji tek treba da izgrade svoju karijeru?

Rad i samo rad! Fudbal zahteva mnogo odricanja, postavite svoj cilj i svaki dan težite ka tome što želite!

SPORT VESTI GRADA BEOGRAD