Fudbaleri Zadrugara dočekuju u nedelju prvoplasiranu ekipu Lunjevice !!!

Iz srca Šumadije do mora biciklom !!!

  • Autor: Ljubica Sokić

18/09/2018

[views]

ČAČAK/DONJA TREPČA – U osmom kolu Okružne lige Moravičkog okruga fudbaleri Zadrugara dočekuju u nedelju prvoplasiranu ekipu Lunjevice iz istoimenog mesta nedaleko od Gornjeg Milanovca. Početak utakmice je zakazan za 15 časova.

trong>Trener Zadrugara, Goran Kovačević kaže da njegov tim očekuje veoma težak susret, imajući u vidu da protivnici jure ulazak u viši rang takmičenja.

„Očekujem dobru dobru fudbalsku predstavu, nemamo problema sa povredama, Lunjevica je odlična ekipa, ali činjenica da igramo na domaćem terenu ide nam u prilog. Zato pozivam sve ljubitelje sporta, pre svega fudbala da dođu na tribiine i sportski, fer i korektno navijaju za nas“, poručio je on dodajući da će i osvojen bod biti kao pobeda.

Nikola Rajičević, igrač sredine terena navodi da će on i njegovi saigrači dati sve od sebe, iako je protivnik favorit u predstojećem susretu.

„Uložićemo maksimalne napore kako bi osvojili sva tri boda, ali bićemo zadovoljni i nerešenim rezultatom. Siguran sam da će svaki pojedinac ostaviti srce na terenu da bi ostvarili zacrtani cilj“, rekao je on.

Od Rajičevića potiču gotovo sve akcije, pa šef stručnog štaba, Kovačević smatra da će ishod susreta u mnogome zavisiti od njega.

SPORT SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA ČAČAK