FK „Morava 1918“ polako ulazi u drugu polovinu jesenjeg dela prvenstva !!!

  • Autor: MEDIA PS/ Luša

27/09/2020

FK Morava polako ulazi u drugu polovinu jesenjeg dela prvenstva. Ekipe ulaze u formu i već pokazuju odrđeni kvalitet, pogotovu protiv ovog tima.


Foto:  FK Morava 1918

Kadeti FK Morave 1918 su odigrali svoj meč i pokazali da je prošlo kolo bilo trenutak slabosti. U subotu su svoje goste ispratili sa pet golova.

Prvo poluvreme odigrali su odlično, tačno su znali šta žele. Stalni napadi urodili su plodom i prvo poluvreme ja završeno rezultatom 3:0.

Drugo poluvreme je malo kasnilo zbog jake kiše. Na terenu, igrači kao da su pratili vreme, kiša golova. Tim  FK Morave 1918 je postigao još dva gola pa je na kraju bilo 5:2.

Za ekipu  Morave golove su postigli M. Drljača (2), D. Đorđević (2) i A. Jovanović.


FK Jedinstvo je pokazalo da ima odličnu ekipu i da je s pravom utakmica imala  epitet derbija. Prvo poluvreme je bilo veoma stegnuto, sa malo šansi i puno duela na sredini terena. U drugom poluvremenu,je FK Morava 1918 je krenula malo ofanzivnije, konkretnije i to je dalo rezultata. Domaćin je iznudio penal, koji je Mitaković promašio, odnosno golman domaćina je odlično reagovao, ali je na tu odbijenu loptu natrčao najbolji igrač tima FK Morave 1918, Dželatović, i smestio je u mrežu. Gosti su morali da se otvore i to je kaznio Mitaković pet minuta pred kraj meča. Odlično odigran meč, borba na obe strane.

Utakmica izmedju pionira FK Junior – FK Morava 1918 završena je nerešenim rezultatom 3:3, dok je utakmica izmedju FK Juniora i FK Morava 1918  završena rezultatom 1:4.
Pioniri su imali opet zanimljivu i tešku utakmicu sa puno golova. Imali su prednost do pred kraj meča, ali su 12 minuta pre kraja primili taj treći gol. 
Petlići nastavljaju niz pobeda. Danas su odigrali jednu od najboljih partija u dosadašnjem delu sezone. Pokazuju da ozbiljno može da se računa na njih u budućnosti.

Sve čestitke treneru i dečacima.

SPORT VESTI GRADA ĆUPRIJA