U selu Gornja Trnava kod Topole održana „Pažljivkova smotra 2024“

PR tekst KLAVIRSKI KUTAK-unapredite svoje muzičke sposobnosti

Izvor, foto: O.T.

U Osnovnoj školi “Milutin Jelenić” u Gornjoj Trnavi, u petak 26. aprila, održana je opštinska smotra u okviru projekta “Pažljivkova smotra 2024” koju realizuje Savet za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja opštine Topola, u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.

Opštinska smotra podrazumeva nadmetanje ekipa učenika prvog i drugog razreda osnovnih škola sa teritorije opštine Topola u znanju – zabavnom kvizu na temu bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Pobednička ekipa u kategoriji prvog razreda je ekipa OŠ “Živko Tomić” Donja Šatornja, dok je u kategoriji drugog razreda pobedu odnela ekipa OŠ “Sestre Radović” Belosavci. Pobedničke ekipe će predstavljati svoje škole i opštinu Topola na regionalnoj smotri.

Pored učitelja, realizaciju kviza pratila je stručna komisija: Bojana Radojević, koordinator za realizaciju projekta i član Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja opštine Topola; Zoran Dugić, predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova; Tijana Danić, predstavnik školskih ustanova.

Cilj smotre je da deca od najmlađeg obnove dosadašnja znanja i steknu nova saznanja i dobre navike o bezbednom ponašanju u saobraćaju.

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

SRBIJA GRADOVI VESTI GRADA VESTI GRADA TOPOLA