Evo šta “Delije“ mogu da očekuju od Zvezde u novoj sezoni !!!

12/07/2020

On je u to već sada uveren…Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se na Divčibarama za novu sezonu, a svoje utiske je u razgovoru za klupski sajt izneo štoper Radovan Pankov.


On je oduševljen uslovima koje Zvezda ima tokom priprema. “Teren je zaista odličan, jedan je od najboljih u Srbiji na kojem sam imao priliku da igram. Trava izgleda sjajno. Zaista sam srećan što ćemo ove godine celokupne pripreme odraditi u Srbiji. Prvi put sam na Divčibarama, utisak je sjajan, vidi se da je nov kompleks i da nije još uvek završen, ali kada se to bude desilo siguran sam da će biti jedan od boljih u našoj državi.


Pripremamo se ozbiljno, radi se na svakom segmentu igre, kako na snazi, tako i na taktici. Međutim, prethodnih dana radili smo izuzetno jako, upravo zbog toga nam je danas prijalo što smo malo spustili ritam treninga, kako bismo imali dan oporavka i prikupili energiju za nastavak trenažnog procesa“, objašnjava Pankov. Kako prenosi portal sportske.net, nova sezona počeće vrlo brzo, a Pankov je već dao jedno obećanje navijačima “Pozvao bih sve navijače da nas podrže u prvoj utakmici na kojoj bude bilo dozvoljeno prisustvo publike, a mi im obećavamo da ćemo i ove sezone napraviti veliki uspeh“, zaključio je Pankov.

SPORT