PONOVO RADI BIOSKOP-Film „Jedini izlaz“ i u ćuprijskom bioskopu !!!

  • Autor: MEDIA PS / Ustanova kulture Ćuprija

23/02/2021

Posle dužeg vremena ponovo počinje sa radom Bioskop u Ćupriji, i to jednim izuzetno kontraverznim filmom, domaćim psiho – trilerom u kome glavnu ulogu ima Andjelka Prpić.


Veliki požar u noćnom klubu JEDINI IZLAZ odneo je 12 žrtava. Ana Kolar je te noći bila u klubu sa svojim suprugom Sašom, koji je nastradao, a ona doživela teško trovanje ugljenmonoksidom, zbog koga je bila u komi i ne seća se šta se dogodilo.

Nastavlja život sa sinom, ali ne miri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike. Šest godina kasnije, kada je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, Ani na mejl sa nepoznate adrese stiže klip na kome ona vidi pokojnog muža i poveruje da je on živ.

Potraga za Sašom vodi Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i tera je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.


Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona:

Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Milan Čucilović, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Janko Popović Volarić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović.

U organizaciji Ustanove kulture „Ćuprija“ projekcija domaćeg psiho – trilera JEDINI IZLAZ biće  25. i 26. februara, u terminima od 17 i 19 časova, u sali ŠOMO.

Prodaja ulaznica po ceni od 250 dinara je od 13 do 16 i od 17 do 19 sati, u holu ŠOMO.

I, naravno, da napomenemo da je obavezno poštovanje epidemioloških mera u zatvorenom prostoru, obavezno nošenje maske i poštovanje propisane distance tokom boravka u istom.

KULTURA VESTI GRADA ĆUPRIJA