Mural sa likom srpskog glumca Nebojše Glogovca oslikan na stambenoj zgradi na Sokolcu !!!

26/09/2020

Legendarnom glumcu Nebojši Glogovcu posvećen je još jedan mural. Ovog puta, zahvaljujući umetniku Milanu Milosavljeviću, njegov lik krasi jednu zgradu u Sokolcu.

Mural je urađen u crno-beloj boji, i nalazi se na jednoj trospratnici.


Foto: Snežana Pajkić -Jolović fb

– Veliko hvala na angažmanu i gostoprimstvu gospodinu Milanu Joloviću Legendi i ostalim dragim ljudima iz Sokolca… Takođe veliku zahvalnost dugujem Uni Stefanović koja mi je ustupila autorsku fotografiju pokojnog Nebojše… Hvala i Duletu pesniku, Mirku Bidžiću i mom vernom asistentu Jovanu Šaolinoviću… – navodi se u objavi Milosavljevića na Instagramu.


View this post on Instagram

Nebojša Glogovac Sokolac Romanija Veliko hvala na angažmanu i gostoprimstvu gospodinu Milanu Joloviću Legendi i ostalim dragim ljudima iz Sokolca… Takodje veliku zahvalnost dugujem Uni Stefanović koja mi je ustupila autorsku fotografiju pokojnog Nebojše… Hvala i Duletu pesniku, Mirku Bidžiću i mom vernom asistentu Jovanu Šaolinoviću… #glogovac #deroks #lekashill #sokolac #romanija #grafitiart #grafart #zidnoslikarstvo #wallpainting #mural #muralart #velikiformat #portret #portraitonthewall #portrait #urbanart #spray #sprayart #spraypaint #montanacans #beowallz

A post shared by Milan Milosavljević (@deroks22) on

Da podsetimo, proslavljeni glumac umro je 9. februara 2018. godine posle duge i teške bolesti. Sahranjen je u Aleki zaslužnih građana, a u gradovima u Srbiji i BiH nikli su brojni murali u njegovu čast.

KULTURA