Gradsko Pozorište „Moravište“ iz Ćuprije izvodi predstavu „Top od trešnje“ !!!

  • Autor: MEDIA PS / GP MORAVIŠTE

17/10/2020

Ćuprija-Svi znaju da zbog korone nisu radila, pored ostalog, ni pozorišta u Srbiji.


Sada će glumci pozorišta „Moravište“,nakon veće pauze zbog ove situacije, prvi put od početka pandemije, igrati u predstavi  „Top od trešnje“, radjenoj po istinitoj priči.

Predstavu režira Vladan Cvetković, profesor matematike, koji se glumom bavi iz hobija, evo već tridesetak godina, i to naravno, kao i svoj posao, matematiku, radi maestralno. U predstavi glavnu ulogu, Jaćima Jotića, igra Dejan Aćimović, a pored njega, u predstavi igraju i Danijela Janković, u ulozi Bosiljke Jotić, Aleksandar Mileusnić koji u predstavi igra Živojina Jotića, kao i Marko Bošković, u ulozi Obrena Mijailovića.

Za ton i svetlo zadužen je Boban Terzić, dok je kostime radila Marija Urošević a inspicijent je Stefan Trlaković.


Premijera predstave „Top od trešnje“ biće u ponedeljak, 19. 10. 2020. godine, sa početkom od 20 časova u sali muzičke škole Dušan Skovran u Ćupriji.

Cena ulaznice je 200 dinara.  Zbog situacije i ograničenja izazvanih pandemijom COVID-19 obavezno je poštovanje propisanih mera zaštite i socijalne distance pa je i broj mesta ograničen na 50% od kapaciteta sale.

GP „Moravište“ će u vrlo kratkom vremenskom periodu organizovati i reprizu premijere za sve one koji ne budu obezbedili ulaznice za 19. oktobar 2020. godine.

KULTURA VESTI GRADA ĆUPRIJA