SREĆKO KREČAR USPEO DA SE KLONIRA

Autor: Saša Prokić

Kao što smo nedavno pisali da Srećko Krečar sprema nešto novo, upravo se sada najavljivani muzički projekat našao na njegovom youtube kanalu.

SREĆKO KREČAR USPEO DA SE KLONIRA

Kako smo navikli na njega da uvek bude originalan, sada se iz priloženog vidi da je uradio nešto što, koliko ga poznajmo, samo njemu može da padne na pamet i što niko na ovim prostorima nije uradio. Ovog puta otišao je korak dalje i predstavio dve pesme koje su samo početak u nizu (CLONE) Klon projekta.

Kada budete pogledati video, zapazićete da je klonirao sebe ali i članove svog benda. Pitali smo Srećka odakle ova ideja, a  on je za naš portal rekao :

„Za svoju zamisao morao sam da imam bar desetak ljudi,  ali shvatio sam da možemo da uradimo i samo naš trojica ceo projekat. Zato se  se ovaj audio vizuelni projekat i zove Klon (CLONE)..

 Na nekim od narednih numera imam specijalne goste, ali neću sve otkrivati, već budite strpiljivi, sve ćete  videti.

Vama preporučujemo da odmah čujete na našem tekstu ove dve pesme i pažljivo  pogledate video, a onda odmah na Srećkov youtube kanal -prijavite se, i videcete šta vas čeka u nastavku.

I šta drugo da vam kažemo, ekipa našeg portala MEDIA PS i kao i tim koji uredjuje stranicu ESTRADNI KUTAK oduševljena je ovim Srećkovim  projektom ..UŽIVAJTE…

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK