NERVNI SLOM-SING SLADJE ALLEGRO NAPRAVIO BUM NA YOUTUBE-u

PR tekst ZAŠTO BAŠ DA SE UPIŠEŠ U AUTO ŠKOLU ADR REFLEKS

Autor: Saša Prokić

Svi živimo u vremenu kada je politka postala primarna i kada nas ova situacija koja je trenutno dovodi do nervnog sloma, i zato, potrebna je dobra pesma da vam promeni raspoloženje..

Foto: printscreen-youtube

E zato je nova pesma Sladje Allegro, “NERVNI SLOM”, pravo osveženje. Za samo par dana, koliko ima kako je pesma postavljena na youtube, privukla je ogromnu pažnju.. A kao što smo naveli, već posle nekoliko taktova, ova pesma osvaja na prvo slušanje. Ali, ono što će vam, pored vrhunskog glasa Sladje Allegro privući pažnju je i odličan spot.

Naime, scenario i režiju za ovaj spot uradio je, ko drugi, nego Sharan Allegro.. Kada se pogleda malo unazad, videćete da su spotovi Sharana Allegra veoma jaki, i da pored pesama koje Sladja otpeva, spotovi privlače itekako pažnju.. Da vas samo podsetimo na neke od pesama koje je Sladja otpevala i spotove koje je Sharan režirao:
Svejedno, Lepi Moj, Bataljon i drugi…

Tako je i sada, ponovo su svi na visini zadatka. Jednostavno, ova žena ne zna ništa drugo, sem da snimi veliki hit, a kada budete čuli NERVNI SLOM, videćete da je sve gore napisano istina .

za početak pesmu odmah možete čuti na našem tekstu a onda ODMAH na youtube ukucjate NERVNI SLOM …

I šta drugo- uživajte u novoj pesmi Sladje Allegro – NERVNI SLOM

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK