DOBRO SE DOBRIM VRAĆA-Poznatom pevaču Milanu Petkoviću vraćen novčanik sa svim dokumentima i novcem!!!

  • Autor: Prokić Željka

16/02/2021

Milan Petković, talentovani mladi pevač, bolje reći, pretalentovani, postao je poznat kada je počeo da se takmiči u Pinkvim zvezdama, a veću popularnost je stekao tek nakon svog učestvovanja u rijaliti šou gde je itekako svojim glasom skrenuo pažnju na sebe, te je nakon  toga snimio 3 pesme.


Inače, Milan je iz manjeg grada, Vranja, došao u Beogad, i u početku je pevao na trgu u Knez Mihajlovoj…

Sada, nekoliko godina kasnije, on je nadaleko popularan i poznat, kako po svom raskošnom glasu, tako i po svojoj dobroti.

Ali, pre dva dana pažnju nam je privukla objava na njegovim instagramu, da je uzgubio novčanik, i da moli sve svoje prijatelje da podele objavu, sa lokacijom gde je verovatno mogao da izgubi novčanik sa dokumentima. Milan je pozvao poštenog nalazača da mu bar vrati dokumenta, bez novca, da ne juri po opštini i policiji da vadi nove isprave.

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Milanove kolege i prijatelji su zaista delili objavu, ali, kako to biva, Milan nije bio ubedjen da će da se javi bilo ko…

Ali, Petkoviću je neočekivano stigao poziv iz banke sa obavešnjem da je novčanik nadjen, i da se javi nalazaču, što je on i uradio.


Sad sledi najlepši deo priče. Pošteni nalazač se zove David, i on je vratio i novčanik, sa svim dokumentima i karticama, ali i sa svim novcem koji je bio u njemu. I nije želeo da uzme ni dinar od nagrade, pa je na kraju na Milanovo insistiranje, pristao da Milan plati giros koji je pre toga naručio, u dolasku. Milan je bio zatečen ovakvom skromnošću i dobrotom, i dogovorio se sa Davidom da dodje na neki njegov nastup i uživa. Ova priča je imala srećan kraj, i svima vratila veru da još ima dobrih i poštenih gradjana, i dokaz, da kada činite dobre stvari, da vam se ipak dobrim vraća, kao što je i Milanu.

Mi želimo Milanu da ostane tako fin i iskren, čistog srca, i naravno, sve pohvale dečku koji je vratio novčanik, a nije želeo da se eksponira, već da za širu javnost ostane samo David, a mi kažemo, Davide, poštenog srca i duše, bravooo.

ESTRADNI KUTAK