DANE SVILAR-NARODNJAK U TELU ROKERA               

PR tekst JOŠ NIJE KASNO – UPIS JE U TOKU !

Autor: Saša Prokić

Pevač Dane Svilar važi za  jednog pevača koji se može pohvaliti da može da peva sve žanrove muzike. Jednostavno, vokalno je toliko dobar da svaku pesmu može da iznese na sebi svojstven način.

Ali,ono što je zanimljivo, je da Dane pored narodne muzike koju peva, itekako je dobar  u rok muzici.

I svi oni koji, kada čuju kako peva ovaj žanr muzike, ostanu bez teksta. Toliko je glasovno veran originalu  da jednostavno imate utisak da ste tog trenutka na koncertu tog benda ili pevača.

Da se uverite da ništa nismo preuveličali, predlažemo da sa uživanjem odgledaite i poslušajte njegov cover MEDENA pa onda sami procenite o kakvom je vokalu reč..

Kada neko ko može vokalno da parira Galetu iz grupe Kerber, a jedno je neosporno, samo je jedan Gale, onda, to govori koliko je Dane Svilar dobar pevač.

Jednostavno, on je “NARODNJAK U TELU ROKERA”!

Ali, kao što smo već napisali na početku, Dane može sve, pa zato poslušajte cover FATALNA ŽENA i onda ćete se uveriti u sve gore napisano..

Ekluzivno smo saznali da je Dane na današnji dan pre 24 godine počeo da se bavi pevanjem. a da sada uveliko radi na novom muzičkom projektu, a šta je u pitanju,  kada dodje vreme, mi ćemo vas o svemu obavestiti.

PRATITE NAŠ PORTAL I NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

yt

PRIJATELJ  TEKSTA

ESTRADNI KUTAK