Balša Vujičić – Akustik za dušu- Košnica 2021 !!!

  • Autor: Saša Prokić

24/12/2020

Bliži nam se Nova godina, mada nije kao sve prethodne, bar što se tiče muzike, ali, muzika nije stala, i bendovi, kao i pevači, našli su način da oduševe svoje pratioce.


Tako je i Balša Vujičić snimio pet covera koji će se svake nedelje pojavljivati na njegovom youtube kanalu..

Coveri su snimljeni u akustik varijanti, jer kako Balša peva, to je raj za dušu i uši.

Prvi cover koji se pojavio danas na njegovom youtube kanalu mnoge će “istopiti”, jer ova prelepa balada je spojila mnoge parove i stvorila mnoge velike ljubavi..

dejan domicc222212.
dejan domicc121213 .

Možda reči pesme nisu kao gore pomenuto, ali, postavite sebe u  sitaciju sa voljenom osobom, gde zajedno pevate ovu pesmu, emocije će uraditi svoje..

Ako ste pomislili na pesmu MALENA, koju u originalnom izvodjenju peva Sandi Cenov, u pravu ste. Sada kada čujete kako je Balša otpevao ovu prelepu baladu, biće vam jasno o kakvom se pevaču radi..

Balša je iskoristio ovu trenutnu sitaciju da za svoje fanove i sve koji vole dobru pesmu snimi, kako je rekao za naš portal, nekoliko kvalitenih covera, a na jednom od njih će biti i veliko iznenandjenje. Naravno, mi ćemo vas o tome blagovremeno obavestiti.


Balša će, kao što smo već napomenuli, svake nedelje postavljati po jedan cover, gde će vas sve više oduševljavati svojim glasom, a pesme koje bude radio vratiće na svoje mesto..

Zato vas sada prepuštamo prvom coveru-MALENA, koji je Balša maestralno otpevao..

ESTRADNI KUTAK