Cilj „Unike“ je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge!!!

  • Izvor: novosti.rs

04/03/2018

PREDSEDNICA Izvršnog odbora „Unika osiguranja“ Gordana Bukumirić dobitnica je nagrade „Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope“, koju dodeljuje prestižna londonska organizacija European CEO.

trong>Ova nagrada – Entreprenuer of the Year Insurance Industry for Eastern Europe – u proteklih 10 godina se uručuje najboljim direktorima iz različitih oblasti poslovanja koji su svojim odlukama i rukovođenjem postigli izvanredne rezultate. Kriterijum pri odabiru pobednika je analiza održivosti tržišta, strateških ciljeva, kao i sveukupni imidž kompanije. Važno je i da je nominovana predsednica IO prepoznata kao lider u okviru svoje industrije.

Cilj „Unike“ je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge. Do toga je vodi misija modernog, strateškog rukovođenja, efikasnog i profesionalnog poslovanja i pružanja usluga na evropskom nivou.

– Ponosna sam što sam se našla u odabranom društvu najboljih u Evropi – kaže Gordana Bukumirić. – Volim da istaknem da je tim najbitniji činilac pri izgradnji uspešnog biznisa. Svakodnevno se trudimo da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da inovacijama kreiramo usluge i proizvode po meri modernog čoveka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. Danas je najveći izazov održati kvalitet i reputaciju kakve „Unika“ zahteva. Ova, kao i druge nagrade koje smo timski osvojili, dodatna motivacija, ali i odgovornost za mene kao lidera.

LIDER KOJI INSPIRIŠE ZAPOSLENE

Gordana Bukumirić je ostvarila zavidnu dvadesetogodišnju karijeru u oblasti osiguranja. Član je IO „Unika osiguranja“ od 2011, a od 2014. je na njegovom čelu. Prepoznata je kao lider koji ume da sasluša, motiviše, delegira i inspiriše zaposlene. „Unika“ je lider na polju putnog, privatnog zdravstvenog, kao i bankarskog osiguranja. Ima 36 poslovnica, 400 prodajnih mesta i više od 500 zaposlenih.

EKONOMIJA