MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

UREĐENJE CENTRA I PORTE U TOPOLI !!!

  • Autor: Ž. Prokić/ video: Dragoslav Spasić
Broj pregleda: 311

Topola-Predsednik SO Topola I Narodni poslanik, Dragan Jovanović, u ekskluzivnom razgovoru sa novinarom našeg portala, MEDIA PS, Dragoslavom Spasićem, govorio je o najnovijim radovima u opštini Topola.

U Topoli je u toku dogovor sa Crkvenom opštinom I sa Zavodom za zaštitu spomenika kako bi se mogao popločati deo oko Karadjordjevog spomenika od ulaska u Portu do ulaska u Karadjordjevu crkvu.

Ti pregovori bi trebali biti skoro završeni, već oko slave opštine Topola, da bi radovi od proleća 2020. god. mogli da budu uradjeni, rekao je Dragan Jovanović.

Takodje je ideja da se od ulice Kneginje Zorke napravi pešačka zona, teko da bi i lokali koji su u tom delu imali svoju baštu. Tu bi bila i mala pijaca, po ugledu na vreme kada je  Oplenačka berba, gde bi svi koji dodju u Topolu mogli da vide na tezgama sve od topolskih vina, proizvode starih zanata, i sve druge stvari po kojima je Topola prepoznatljiva.

I na kraju, istakao je Jovanović,  dogovoreno je sa preduzećima da će se od sledeće godine krenuti sa subvencijama za fasade, te će biti tačno propisano sve za odredjeni deo grada.

Više o svemu ovome pogledajte u videu našeg novinara Dragoslava Spasića.

PRETHODNE VESTI

MOJITO BAND –NE ZNA ONA!!!