Milena(REPLAY) Perić osvaja i glasom i stasom !!!

  • Autor: Saša prokić

20/08/2019

Pošto je vreme godišnjih odmora, tako smo putem društvene mreže facebook saznali da Milena Perić, vokal REPLAY BENDA-a svoj odmor provodi u Herceg Novom.


Foto: facebook Milena Perić

Za one malo manje upućene, Milena osvaja publiku svojim ogromnim vokalnimsposobnostima, ali sudeći po slikama iz sa crnogorskog primorjam tačnije iz Herceg novog, Milena je neko ko pleni i prirodnom lepotom.

Slike koje vam pokazujemo govore samo da Milena pored savršenog glasa ima, kako i sam naslov kaže, i stas i privlači pažnju svojom pojavom gde god da se nadje.

noteee3 (660 x 140)
noteee2 (660 x 140)
milena1 (600 x 440)

Foto: facebook Milena Perić

Posle odmora očekujemo da se vrati novim muzičkim nastupima i nastavi da sa Replay bendom osvaja publiku širom Srbije..

Nismo zaboravili na ostale članove benda jer i oni odmor provode u Herceg Novom. Zbog svoje enregije po kojoj su kao bend prepoznatljivi neće se baš mnogo odmoriti, jer kako smo saznali, u Crnoj Gori su itekako popularan bend i veoma često tamo imaju nastupe. 


Ali ne sumnjamo da će Pedja, Joca, Dalibor, Nikola i naravno, Milena, naći sebi malo vremena da uživaju u ovim toplim sunčanim danima.

note2

A ko zna, možda Replay sprema nešto novo za svoje fanove, možda singl ili cover ili već neko drugačije iznenadjenje, a mi ćemo biti tu da vas obavestimo.

ESTRADNI KUTAK