Bez pobednika u 156. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde-NAJPRAVEDNIJE!!!

 

  • Izvor: sportske.net

13/12/2017

Večiti derbi je gotov, odlično drugo poluvreme, a na kraju – bez pobednika! 

Bez pobednika u 156. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde koji je igran u Humskoj – 1:1 (0:0).
dbaleri Partizana i Crvene zvezde su krenuli veoma tvrdo na startu ove utakmice, odmah se videlo da im je više stalo da sačuvaju svoju mrežu.

Čitavih 15 minuta igre smo čekali na prvu priliku na utakmici, ako se ta šansa u kojoj se našao Ožegović nakon što se dobro izborio za poziciju za šut. Šut je bio veoma slab, otišla je lopta pored gola.

Na drugoj strani je pretio Kanga, veoma slabo je šutirao, a na najbolju šansu u prvom poluvremenu čekali smo do 29. minuta utakmice. Tada je Kanga prošao po desnoj strani, uputio centaršut, Miletić je propustio loptu, totalno neshvatljivo, ona je došla do Pešića koji je morao bolje sa samo par metara od gola, šutirao je u Stojkovića koji je bio dobro postavljen.

Miletić je šutirao na drugoj strani, Borjan je odbranio, a Crvena zvezda je imala još jednu priliku preko Pešića koji je polako dobijao epitet tragičara ovog susreta.

Moramo napomenuti da su huligani uništili 156. večiti derbi nakon svih dešavanja u prvom poluvremenu, bila je tuča na južnoj tribini, 20-30 navijača je prebačeno preko ograde, bili su goli i pretučeni.

Nastavak utakmice doneo nam je mnogo više uzbuđenja na terenu. Počelo je udarcem Kange koji je ponovo oprobao svoj udarac, usledilo je nekoliko opasnih napada, na jednoj strani preko Pešića i Rodića nakon čega je Zvezda dobila korner, na drugoj strani preko Pantića koji je upropastio kontru.

I onda taj 60. minut koji je odlučio pobednika utakmice.

Ožegović je uspeo da prođe po desnoj strani, ušao je u kazneni prostor, tamo ga je oborio Savić, penal je postojao, Mažić je pokazao na belu tačku posle 22 godine u večitim derbijima za Partizan!

Suma je prišao lopti, nije baš dobro šutirao, Borjan je imao loptu na ruci, ali je ona završila u mreži – 1:0!

Pravi tragičar je Aleksandar Pešić.

Imao je veliku šansu u 65. minutu, šutirao je iz blizine, ponovo je Stojković refleksno spasio gol, on je za razliku od Pešića postajao junak Partizana u 156. večitom derbiju.

Zvezda se otvorila, imala je šanse posle pokušaja Kange i Krstičića, a onda na drugoj strani kontra Partizana, Pantić je šutirao, Borjan uspeo da odbrani ovaj udarac mladog fudbalera Čelsija koji je na pozajmici u crno-belom dresu.

Crno-beli su imali prostora za napade, videli smo veliku priliku za Ožegovića u 78. minutu utakmice, ali je šutirao sa sedam-osam metara pored i preko gola.

Imala je Crvena zvezda blagu inicijativu, a onda je uspela da stigne do izjednačenja!

Igrao se 84. minut, Zvezda je kružila oko kaznenog prostora Partizana, a nakon ubacivanja Stojkovića sa desne strane, lopta se izodbijala do Donalda, on je prosleđuje Boaćiju koji pametnim udarcem po zemlji šalje loptu u mrežu, Stojković je mogao samo pogledom da isprati loptu!Iscrpljeno su izgledali igrači oba tima, ostalo je do kraja 1:1, nismo videli čak ni ozbiljne prilike

NAJNOVIJE VESTI

[crellyslider alias=“bannerfront300x600″]

SPORT