MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

RESTORAN MARKOVO JEZERO-MLADENOVAC

U podnožju planine Kosmaj, na samo 7 km od Mladenovca, na putu za Arandjelovac, smestio se jedan od najlepših ugostiteljskih objekata u ovom kraju – Motel „Sunčano jezero“.

Pogledajte uveličane slike našeg restorana samo jednim klikom

Za sve informacije i rezervacije :

 Recepcija 062/617-080 Restoran: 065/252-62-52

Na obodu Markovačke sume, omiljenog izletišta mnogih Mladenovčana, tik uz plavetno bistro jezero bogato raznovrsnom ribom, tim malim rajem za ribolovce, nalazi se motel „Sunčano jezero“.

Pored samog motela, do koga se stize asfaltiranim prilaznim putem koji vodi do jezera, kroz prelepu hrastovu šumu, ovaj renovirani ugostiteljski objekat raspolaže i sa 3 bungalova kapaciteta 12 ukusno uredjenih soba za prenoćište, opremljenih TV aparatima i mini barovima.

U trenutnoj ponudi motela „Sunčano jezero“ je organizovanje svadbi, maturskih zabava i svih vrsta proslava i svečanosti. 

Uz kvalitetnu hranu, piće, muziku i profesionalnu uslugu, u svečanoj sali kapaciteta 290 sedećih mesta, koja se po potrebi proširuje i na 400 mesta, mnogi mladi bračni parovi, slavljenici i maturanti svoje najsrećnije trenutke odlučili su proslaviti baš na ovom lepom mestu.

Uz organizovanje svih vrsta svečanosti, po kojima je „Sunčano jezero“ nadaleko poznato, u planu ambicioznog menadžmenta jeste i dogradnja objekta i proširivanje ponude na svakodnevno posluživanje specijalitetima šumadijske i internacionalne kuhinje u kojima ce uživati brojni posetioci ovog najlepšeg mladenovačkog i beogradskog izletišta.

Dođite i sami se uverite u lepotu koju brižljivo čuvamo i negujemo samo za Vas. Dobro nam došli u „SUNČANO JEZERO“

Sve u vezi našeg restorana možete da  pratite na društvenoj mreži facebook kao i na našem  sajtu RESTORAN JEZERO (http://restoranjezero.com/)

Za sve informacije i rezervacije :

 Recepcija 062/617-080 Restoran: 065/252-62-52

Klik na ikonu ispod

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE