MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

ATRIX-NAJBOLJI KLUPSKI BEND ZA 2019. GODINU

  • Autor: Ž.Prokić

Atrix band je jedan od izvodjača koji je sinoć nastupao na Kraljevskom festivalu koji se ove  godine održava u Vrnjačkoj Banji. O svemu tome razgovarali smo sa Sladjanom Tešić, menadžerom ovog benda.

“Na sinoćnom Kraljevskom festivalu u Vrnjačkoj banji, bend sa kojim radim godinu dana opravdao je sva moja očekivanja. To je bend potencijala za velike scene naše estrade. Pokazali su to sinoćnoj publici kojoj su se pretstavili. Njihova balada naišla je na ovacije publike”.

 Sem toga, Atrix bendu je pripala čast da prati i vokale naše estradne scene, kao što su Ljuba Lukić i Milica Milisavljević Dugalić, vokal koji čuva tradiciju Kosovskog melosa i starih srpskih pesama.

“Velika je čast dobiti ovo priznanje. To je zasluženo priznanje za ovaj bend koji iza sebe ima turbulentnu godinu. Njihov entuzijazam i ambicije posle ovakvog priznanja su još veće”, ponosno nam je rekla Sladjana.

“2016. Godine ATRIX BAND je  dobio nagradu na istom festivalu, za debitanta godine i svima su se tada predstavili svojom debitantskom autorskom pesmom “I tako gubim dane”, istakla je Sladjana na kraju razgovora za naš portal MEDIA PS.

Po staroj izreci, ako se po jutru dan poznaje, ovaj kvalitetan bend tek očekuju mnoge nagrade i velika scena kao i mnogo scenskih nastupa i koncerata, a mi smo tu da vas i ubuduće obaveštavamo o svakom napretku koji tek čeka ovaj fantastični bend.

OSTALE VESTI

SLADJA ALLEGRO –  NE DAM TE