Počinje deseti jubilarni „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ !!!

  • Izvor: Šumadija sajam

21/11/2018

[views]

Deseti jubilarni „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ biće održan od 23. do 25. novembra u Kragujevcu. Organizatori ove manifestacije su „Šumadija sajam“ i Gradska turistička organizacija „Kragujevac“. Prijatelj ovogodišnjeg Sajma biće Turistička organizacija opštine Budva.

trong>U cilju predstavljanja turističkih potencijala Srbije i zemalja regiona, „Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma“ u Kragujevcu okupiće i ove godine brojne izlagače, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije, turističke agencije koje će predstaviti objedinjenu ponudu za zimu 2018/2019, hotelijere, turističke centre, banjska lečilišta, seoska domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva, vinarije itd.

Za posetioce i izlagače biće organizovani brojni stručni i zabavni sadržaji.  I ove godine biće obezbedjeni sagovornici iz instuticija nadležnih za rešavanje problema sa kojima se suočava turistička privreda i biće predavači koji će ukazati na mogućnosti obezbeđivanja dodatnih izvora finansiranja poboljšanja kvaliteta usluge.

Tokom tri sajamska dana stručni žiri u kojem će biti predstavnici nadležnih republičkih institucija i lokalnih turističkih organizacija izabraće najuspešnije izlagače i poslednjeg dana Sajma biće dodeljene nagrade u kategorijama:
1. Najuspešnija promocija
2. Najuređeniji izlagački prostor
3. Najbolji promo materijal

I ove godine biće organizovan Sajam zimnice i svi zainteresovani proizvođači zdrave hrane i pića mogu da izlože svoje proizvode krajem novembra u Kragujevcu!

Cena pojedinačne ulaznice je 100 RSD, a grupne 50 RSD. Svaka ulaznica je vaučer za nagradnu igru, tj. kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ te će svi postati potencijalni dobitnici jednog od brojnih nagradnih putovanja.

Radno vreme sajma je od 10 do 18 sati.

EKONOMIJA