Besplatna obuka za mlade iz agrobiznisa!!!

  • Izvor: KZM Čačak

23/04/2018

[views]

Privredni forum mladih realizuje još jedan u nizu projekata za mlade, “Prvo radno iskustvo mladih u Prehrambenoj Industriji”

trong>Projekat se realizuje u okviru nacionalnog Projekta za konkurentnu privredu Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) SERBIA.

Obuka za mlade iz agrobiznisa koji imaju ideju da pokrenu ili da unaprede svoj posao u prehrambenoj industriji biće održana od 22. do 24. maja u Studentskom odmaralištu Radojka Lakić na Avali. Mladima koji žele da pokrenu ili unaprede svoje poslovanje u prehrambenoj industriji biće obezbeđen besplatan smestaj, hrana, materijal koji će biti neophodan za rad kao i prevoz od Beograda do Avale. Pravo na učesće u obukama ostvariće 30 mladih iz agrobiznisa i ljudi koji su pretežno orijentisani ka prehrambenoj industriji.

Ovim projektom Privredni forum mladih pruža konkretne veštine i znanje mladim preduzetnicima, kako bi realizovali svoje poslovne ideje ili unapredili postojeće.



Aktivnosti će biti propraćene od strane mentora i predavača u oblastima marketinga, izrade poslovnog plana, javnog nastupa, finansijskog i administrativnog savetovanja, istraživanja tržista, procesa proizvodnje i sl. koji dolaze iz uspešnih startap preduzeća, preduzetničkog i korporativnog sveta kao i organizacija civilnog društva.

,,Ovim projektom ulagaćemo u razvoj preduzetničkog duha i poslovnih veština usmerenih ka rešavanju problema, ulagaćemo u mlade ljude koji će biti spremni da odgovore na potrebe tržišta i pokazati zašto su upravo oni i njihove ideje najveći potencijal naše zemlje’’ – kaže predsednica Privrednog foruma mladih Marijana Marinković.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka: https://goo.gl/gGZQj8

Za više informacija o projektu i aktivnostima Privrednog foruma mladih pozivamo vas da pratite FB stranicu foruma, kao i sajt. Za sve nedoumice i dodatne informacije obratite se direktno marketing I PR timu Privrednog foruma mladih koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja i nestrpljivo čeka vaše prijave!

EKONOMIJA