Hiljade novih ugostiteljskih kvadrata u Paraćinu!!!

23/04/2018

[views]

Ulaganjima paraćinskih investitora u izgradnju objekata kojima se obezbeđuju smeštajni kapaciteti i ugostiteljske usluge na više lokacija u gradskom delu opštine i turističkim naseljima, u narednom periodu, doneće gradu i značajan broj radnih mesta, ne samo u ovoj, već i u oblastima usko povezanim sa ugostiteljskom delatnošću.

style=“text-align: center;“>foto S.Paunović

Uz 1500 kvadrata budućeg restorana sa smeštajem, koji se gradi na Karađorđevom brdu, Etno sela, u neposrednoj blizini auto puta, sa oko 4000 kvadrata objekata koje investitor privodi kraju, zatim oko 1000 kvadrata smeštajnih kapaciteta u samom centru grada, kod bazena Prestiž, čija je izgradnja u toku, Odeljenje za urbanizam i imovinsko pravne poslove, donelo je rešenje o izdavanju građevinske dozvole, za izgradnju hotela u Sisevcu, od skoro 8 hiljada kvadratnih metara. 

Uštedite i do 3000 din sa nama !!!Na ime doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, odnosno komunalija, investor je na račun budžeta uplatio pet miliona dinara.

Na Grzi se takođe priprema izgradnja drugih sličnih objekata u oblasti ugostiteljstva. Očekuje se da tekuće i investicije koje se najavljuju, značajno utiču na sveobuhvatniju ponudu tranzitnog i turizma uopšte u opštini Paraćin, a sveukupno gledano i na lokalni privredni razvoj u buduće.

VESTI GRADA PARAĆIN