MENUMENU

NAJNOVIJE VESTI

NEPLANIRANO POSTAO VEOMA USPEŠAN NOVINAR IZ TOPOLE !!!

  • Autor: Media-ps.rs
Broj pregleda: 895

Portal MEDIA PS (www.media-ps.rs) radi 5 godina. Veoma ozbiljno pristupamo svakoj vesti, bila ona iz oblasti ekonomije ili možda iz domena razonode. Pružamo svojim čitaocima vesti iz mnogih gradova Srbije, I saradjujemo sa skoro svim velikim medijskim kućama.

Vlasnik, Saša, novinar je po struci. Željka je invalidski penzioner i pošto nije u mogućnosti da radi, pridružila se suprugu u njegovom entuzijazmu i podržala ga da te 2014. godine započne rad na portalu.

U početku su sami tragali po netu za vestima, a onda je Saši zapalo za oko nekoliko objava izvesnog Dragana Spasića iz Topole. To su bile uglavnom sportske vesti. Prvi kontakt uspostavili su putem fejsbuka, razmenili brojeve telefona i onda su se čuli i počeli saradnju.

Iako je Dragan u početku veoma stidljivo slao vesti, plašeći se kako i koliko će to privući bilo koga da čita. Mnogi su u njegovom mestu podno Oplenca bili skeptični kako će to narod prihvatiti.

Dragoslav, ili kako ga svi zovu, majstor Spale  je polako postajao sve više onaj kome su se gradjani obraćali kada im je trebala pomoć da se njihova priča čuje daleko. 

I sve su to prave, životne priče, neke teške, tužne, pojedine vesele, u svakom slučaju, priče iz naroda.

Dragan je sa preko 1000 tekstova objavljenih na našem portalu podigao Topolu na jedan viši nivo na novinarskoj mapi.

Mnogi njegovi tekstovi pored našeg portala našli su se na nacionalnim televizijama kao i na velikim portalima sa kojima saradjujemo.

Podsetićemo vas samo priče o PAPRIKOLIMUNU, koja je dospela u mnoge novine, portale i televizije kao i priča o čoveku koji se bavi karlingom, Dejanu, koji pravi od voća prava jestiva remek dela za vaša slavlja.

To su samo 2 od mnogo priča koje je majstor Spale napravio u razgovoru sa svojim Topoljcima.

Nikako ne smemo da zaboravimo i mnoge tekstove koje je Spale napisao o samom gradu, o sportu i sportistima, klubovima….

I samo zbog želje da se što više približi svojim sugradjanima, da ovekoveči sve te trenutke, Dragan je otvorio i svoj youtube kanal Dragoslav Spasić, kao i fb stranu Fudbal u Topoli i grupu  Spale info.

A 17. januara 2018. godine Dragan je rešio  da SVOJ NOVINARSKI POSAO OZVANIČI otvaranjem agencije SPALE –INFO, I da krene jedan korak dalje.

Tako da danas, 5 godina posle imate pravi medijski dvojac, portal media-ps.rs i Spale info, koji su tu radi vas, da budete uvek tačno i korektno obavešteni o dešavanjima u Topoli.

Za ovih godinu dana koliko radi njegova agencija SPALE INFO  postigao je neverovatan uspeh.

-Na naše pitanje koliko mu je novinarstvo priraslo srcu govori da je  kupio najsavremenije 4 K kamere da biste uživali u kvalitetu video i foto priloga.

Ono što je interesantno, Dragan, kao i svi novinari sa portala, radi volonterski, pa ovaj njegov, da kažemo, posao, radi iz ljubavi, a inače je završio školu koja nema veze sa novinarstvom a uopšte se ne bavi tim poslom. I sam kaže da nije ni sanjao da će se baviti ovim, te da nije ni mislio da će mu novinarstvo ući u svaku poru života.

-Sve vesti koje Dragoslav ili popularno u Topoli, Spale, objavi možete naći na strani portala-VESTI GRADA TOPOLA.

Više puta su u našu redakciju stizale šaljive poruke sa pitanjem za vlasnika jel je klonirao novinara u Topoli jer se pojavljuje skoro svuda i na svakom mestu u kratkom vremenu.

I TAKO PRODJE NAŠIH PRVIH 5 GODINA- IDEMO DALJE….HVALA SPALE!

PRETHODNE VESTI

JASMINA RISTIĆNOVI SINGL –„DUGME“