SVETSKI DAN PORODICE U SVILAJNCU OBELEŽEN PODELOM BEBI PAKETA!!!

  • Izvor/foto : Opština Svilajnac

15/05/2018

[views]

Akcija „Bebama na dar“ nastavljena je danas i u okviru nje je Centar za brigu o porodici opštine Svilajnac podelio bebi pakete bebama rodjenim u martu i aprilu ove godine na teritoriji ove opštine.

trong>Ukupno je rođeno 20 beba za ova dva meseca , od čega 11 dečaka i 9 devojčica, a pakete je, u znak dobrodošlice najmlađim sugrađanima, uručila zamenik predsednika opštine Svilajnac Dragana Radević:
„Izabrali smo 15. maj kao Dan porodice da uručimo bebi pakete kako bismo probudili svest ljudi o značaju porodice u svakoj zajednici i kako bismo ljude podstakli da se bore za očuvanje porodice i porodičnih vrednosti. Kada govorimo o pomoći porodici najviše pažnje posvetićemo savetodavnoj i stručnoj pomoći koja nedostaje, a koja će značiti porodicama da ostvare svoju ulogu“ – izjavila je ona.

Direktorka Centra za brigu o porodici Ivana Petrović najavila je da će u narednom periodu, osim postojećih, biti organizovane i nove aktivnosti sa logopedima, pedagozima i stručnjacima iz ostalih oblasti koje pomažu porodicama sa decom.

VESTI GRADA SVILAJNAC