Glumci svilajnačkog Omladinskog pozorišta odigrali humanitarnu predstavu „DEPONIJUM“ !!!

  • Izvor: MEDIA PS/ M. Miljković

19/12/2019

Svilajnac-Glumci Omladinskog pozorišta pri Centru za kulturu igrali su predstavu za decu u režiji diplomiranog glumca Mladena Miljkovica, „Deponijum“ Katarine Borisavljević.


Foto: Mladen Miljković

Predstava je humanitarnog karaktera, i Mladen po četvrti put organizuje ovakvo dešavanje u saradnji sa Centrom za kulturu iz Svilajnca.

Krilatica „Umesto karte slatkiš ponesi“ moto je  pod kojom su skupljani slatkiši, i oni su dodeljeni Centru za brigu o porodici u Svilajncu.

„Velika čast je, ali i zadatak da svom rodnom mestu dam i ostavim ono što najviše volim, znanje, rad sa decom, humanost…“, istakao je u razgovoru Mladen Miljković, glumac i osnivač Omladinskog pozorišta „MMaska“ u Svilajncu.


reklama 44 (1140 x 140)
reklama 33 (1140 x 140)

„Znači deci i te kako moj rad sa njima jer pokazuje da neko bez manipulacije i pritiska daje ljubav i učenje o pozorištu.

Ovo je osma godina kako uspešno obavljam ono što najviše volim a da zahvalnost, podršku i ljubav dobijam od publike. Nemam druge reči sem da se svima zahvalim na nesebičnoj podršci“, rekao nam je na kraju Miljković, istakavši da je ponosan na svoje male glumce, koji su igrali srcem, znajući da će nakon ove predstave pomoći nekom mališanu da mu novogodišnja noć bude bar malo lepša. 

VESTI GRADA SVILAJNAC