DESILA SE PRAVA STVAR-pesma koja i dalje osvaja vaša srca !!!

  • Autor: Prokić Saša

14/11/2018

Za samo deset dana novi singl DESILA SE PRAVA STVAR, polako se bliži cifri od 300 000 pregleda na youtube. Šebek i moj bend sa ponosom mogu reći da je pesma u vrlo kratkom roku postala vrlo slušana na svim njihovim nastupima.

Na mestima gde  gostuje bend, pesma se rado peva  više puta za veče a kada je i vi budete čuli biće to ljubav na prvo slušanje.

Miloš i Ivana su maestralno otpevali ovu pesmu, a naravno, ništa manje  zaslužan je i ostali deo benda, koji su svojom svirkom napravili da  pesma bude  to što je sada>HIT !!!

Kao što smo već pisali, aranžman i muziku je uradio Joca Savić, Mirjana Dević Knežević se potrudila da pesma postane to što je sada a tim koji je dobar ne treba menjati.

https://youtu.be/W7EUO-Iq_SU

Šebek i moj bend je uradio sve da mnogi telefoni zvone uz ovu  pesmu, bar je tako u našoj redakciji,  jer kada je nešto dobro, onda se kaže -DESILA SE PRAVA STVAR,  ali isto smo sigurni da će se  i kod vas u telefonu naći ova pesma.

Bend je za ovu pesmu uradio i spot pa stoga naša preporuka je da ovu pesmu čujete a naravno i spot pogledajte, pa onda procenite da li smo nešto loše napisali ali ubedjeni smo da neše biti loših komenatra.

ESTRADNI KUTAK